Upptäck programmet som house-stjärnorna använder
Loading...
0
30 dagars öppet köp
Fri frakt över 1000 kr
Dela upp din betalning
Över 40 000 artiklar
detail picure
DJ 1888 dagar sedan

Upptäck programmet som house-stjärnorna använder

emusic.se

FL Studio har gått från att vara ett nybörjarprogram till att bli förstahandsvalet för många stora DJ:s och producenter, som Avicii och Afrojack.

Från början hette det FruityLoops, och den belgiska utvecklaren Image-Line hade svårt att få folk att ta deras program på allvar. Förutom det lekfulla namnet hade det ett enkelt grafiskt gränssnitt och gav inte intryck av att kunna användas till seriös musikproduktion.

Men efter ett antal nya versioner och namnbytet till FL Studio hade allt fler DJ:s och producenter börjat använda programmet. De hade upptäckt att FL Studio var snabbjobbat och enkelt att använda. Många som inte spelat något instrument tidigare eller ens rört en riktig synt kunde tack vare det enkla upplägget skapa musik som höll en professionell nivå.

I FL Studio 12 är gränssnittet vektorbaserat, så det är skarpt och snyggt hur mycket du än zoomar.

I samband med de senaste årens stora house-våg har FL Studio haft rejäla framgångar. Artister som Avicii, Martin Garrix, Cazzette och Afrojack visade programmets potential, och snart gick FL Studio från att vara ett program i periferin till det hetaste sequenserprogrammet.

En komplett studio

FL Studio 12 är numera ett komplett inspelningsprogram (DAW) där du kan komponera, spela in, redigera, mixa, mastra och exportera din musik. Du har en stor mängd programvarusyntar och effekter till förfogande, och det flexibla gränssnittet gör att du kan använda dem på det sätt som passar dig bäst. Du kan även koppla FL Studio till ditt befintliga inspelningsprogram via Rewire.

FL Studio är idag ett komplett musikprogram med många medföljande samplingar, instrument och effekter. Än fler kan köpas till här på emusic.se.

FL Studio 12 finns i olika versioner, den enklaste Fruity Edition, mellanversionen Producer Edition och den största versionen; Signature Bundle. Om du vill kunna spela in audio-spår behöver du minst Producer Edition. Image Line erbjuder alltid gratis uppdateringar till samtliga av deras program, så du har alltid senaste versionen. Du hittar också utökade programpaket med extra pluggar och soundsets på emusic.se.

Populära artiklar

Ett piano för alla? - Casios nya Celviano serie

Denna artikel är för dig som är intresserad av eller är ute efter ett piano för hemmet, skolan eller replokalen.

Instrument 62 dagar sedan
Guide: Välj rätt frekvenser till ditt trådlösa system

Att använda ett trådlöst ljudsystem är det många som drömmer om. Att slippa den där långa kabeln till mikrofonen eller instrumentet. Det är en lyx att få medhörning direkt i örat istället från en scenmonitor. Ljudöverföringen i ett trådlöst system sker via analoga eller digitala frekvensband. Men vilket frekvensband ska man välja och kan dessa frekvenser krocka med exempelvis en mobiltelefon? Vi reder ut begreppen.

Live 245 dagar sedan
Slipp väderrelaterade träproblem med en gitarr i kolfiber

Hur kan man slippa gitarrproblem kopplade till årstider, luftfuktighet och temperaturskillnader? Trä är ett levande material som rör på sig med årstiderna vilket kan leda till torrsprickor, sjunket lock, vassa bandkanter och skev hals. Många försöker lösa dessa problem med luftfuktare men det ger inte ett hundraprocentigt skydd. En spännande lösning som tillkommit på senare tid är att köpa en gitarr som helt enkelt inte är gjord av trä.

Gitarr-Bas 993 dagar sedan
Spela in dina trummor med småmembrans kondensatormikrofoner

Det finns flera anledningar till varför det är vanligt att använda dynamiska mikrofoner till närmickning av trummor. De är stryktåliga, klarar högt ljudtryck och är i allmänhet billigare än kondensatormikrofoner, vilket är nog så viktigt om man ska micka upp varje trumma med en enskild mikrofon. Men för dig som sätter resultatet och ljudkvaliteten i första rummet finns det all anledning att tänka om.

Mikrofoner 1074 dagar sedan

Behöver du hjälp med köpet?

08-400 23 600

mån-fre 11:00-16:00